Rólunk

Essence Restaurant

Budán a legújabb étterem, ami  a 11. kerület zöldövezeti részén helyezkedik el. 2021 őszén átadott új, modern és letisztult 180 férőhelyes éttermünk ideális választás lehet akár családdal összejövetelekre, nagyobb baráti társasággal, üzleti partnerrel való találkozóra vagy akár egy romantikus vacsorára is.

Éttermünkben több lehetőség van, ha elszeparálva szeretnének ünnepelni, megbeszéléseket tartani.

Kiváló hangulatot biztosít belső zárt kertünk és újonnan kialakított teraszunk is, ahol a nyári naplemente mellett még ízletesebb a vacsora.

Kínálatunk

Évente több alkalommal megújuló étlapunkon, a magyar és nemzetközi konyha ízei egyaránt helyet kapnak, illetve a szezonalitást előtérbe helyezve, hogy mindig friss alapanyagokkal találkozzon a vendég a tányérján. Az ételekhez gondosan válogatott különleges magyar és külföldi minőségi borainkat, pezsgőinkből választhatnak vagy megkóstolhatják prémium minőségi kisüzemi sörünket.

Essence éttermünkben minden reggel 06:30-tól változatos svédasztalos reggelit szolgálunk fel 10:00-ig.

ÉtlapItallap

Parkolás

Éttermünk körül lehetőség van az ingyenes parkolásra. Zárt parkolásra a Rubin Wellness & Conference Hotel parkolójában térítés ellenében.

Összekapcsolná a finom vacsorát egy kis kényeztetéssel?

Foglaljon szobát a Rubin Wellness & Conference Hotelben és élvezze a 4 csillagos kényelmet.

Foglalás


Szívesen olvasna korábbi, hiteles véleményeket, értékeléseket éttermünkről? Kattintson, és győzzék meg vendégeink bejegyzései. Bízunk benne, hogy ezek után késztetést fog érezni arra, hogy Ön is átélje az Essence Restaurant hangulatát, és felfedezze a folyamatosan megújuló ízvilágát!

Vendégvélemények